Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu gibi mümkün.

Fakat yangındaki panik çabucak yekten binaya girmek isteyen profesyonel olmayan kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmasının önlenmesi ile kabil olacaktır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en heybetli üstünlükı tütün sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Lafız konusu hayat zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Kişi Emniyetliği Sağlama: Baplar insanoğluın muhataralı bir düzlükı bilgisizaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan baplar birey emniyetliğini korumada enikonu önemli bir konuma sahiptir.

Hamiş: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın merdiveni bapsı 90 an güçlü ısıevet karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı düzen ile kolaylıkla merdivene ulaşımı katkısızlamalı, aynı anda yekten bir küme kişinin dünyaarı doğru çıkmasını sağlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangın merdivenine giriş ile gömlek sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı bastırıkü anayasa cebinır.

Yangın merdiveninin işlevselliğini etkileyebilecek menfi keyif koşullarına karşı dayanıklı olması sinein esirgeyici kaplamalar

Hangi gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk örgünın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, binanın kullanım klası kabilinden faktörler aktif olmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara için üretilmek zorundadır. 

Kaçış sinein kullanılmasına ruhsat maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sınırlı basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair yapılarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra cidar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Sahanlığın en yangın kapısı az vâsiliği ve uzunluğu, merdivenin koskocamanliğinden azca mümteni. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen bel kemiği müessir kapının acıe peklik seviyesidir. Bu hırse dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page